Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΟΙ... ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΚΑΙ ΙΜΠΑΓΑΣΑ


Δυο από τα θέματα στην… ατζέντα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι οι ανανεώσεις των Φρανσουά Μοντέστο και Αριέλ Ιμπαγάσα. Τόσο για τον Κορσικανό, όσο και για τον Αργεντίνο, οι πρώτες σκέψεις των ιθυνόντων του Θρύλου είναι θετικές και βλέπουν με καλό… μάτι την παραμονή και των δύο ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, όλοι στην Πλατεία Αλεξάνδρας γνωρίζουν την συμβολή των δύο έμπειρων παικτών, όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια.

Όσον αφορά στον Φρανσουά Μοντέστο, έχει αποδειχτεί "εργαλείο" στα «χέρια» του Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρά το γεγονός πως αποτελεί έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, έστω και μερικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, έχει ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια, αφού δεν έχει περάσει απαρατήρητη η επιρροή που έχει στο γαλλόφωνο… "κομμάτι" της ομάδας, με τη συγκεκριμένη… πλευρά να «κρύβει» πολλές ιδιαιτερότητες, με την παρουσία του Ραφίκ Τζιμπούρ, του Κέβιν Μιραλάς, του Τζαμέλ Αμπντούν αλλά και του Ζαν Μακούν.

Αναφορικά με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν την ποιότητα του έμπειρου μεσοεπιθετικού και τη δυνατότητά του στη δημιουργία του παιχνιδιού του Θρύλου. Μπορεί φέτος να μην βοήθησε όσο θα ήθελαν όλοθ στην ομάδα, όμως, ο Αργεντίνος ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :