Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Ο ΓΚΡΜΠΙΤΣ...


Ο Πέταρ Γκρμπιτς δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό εαυτό του στη Χάποελ Μπέερ Σεβά, αλλά βρήκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", την ευκαιρία να πάει στον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ, με την έγκυο σύζυγό του και μερικούς φίλους του, με τους οποίους προσκύνησαν στους Άγιους Τόπους.

Η φετινή σεζόν από αγωνιστικής πλευράς, δεν του έχει πάει καλά, αφού ούτε στον Ολυμπιακό μπόρεσε να μείνει, ούτε στον Λεβαδειακό όπου είχε δοθεί δανεικός έκανε την διαφορά, αφού πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής. Ακόμα και στη Χάποελ Μπέερ Σεβά δυσκολεύεται και δεν έχει θέση βασικού.

Η ομάδα του δίνει «μάχη» για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Ισραήλ, καθώς το πρωτάθλημα έχει μπει στη φάση των πλέι οφ. Ο Γκρίμπιτς έχει παίξει 5 αγώνες με τη Χάποελ, στην οποία θα αγωνίζεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από αυτά τα ματς μόνο σε δύο ξεκίνησε στην αρχική 11άδα, ενώ δεν έχει σκοράρει...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :