Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΘΟΡΝΤΟΝ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΕΦ


Για τα παιχνίδια της σειράς του Ολυμπιακού με την Σιένα μίλησε ο Μπούτσι Θόρντον.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Ιταλών έκανε ειδική αναφορά στην έδρα των ερυθρόλευκων, για τα χαμένα ριμπάουντ που τους κόστισαν στο πρώτο ματς, ενώ τοποθετήθηκε για την απειρία του Ολυμπιακού σε αντίθεση με την εμπειρία της δικής του ομάδας.

Αναλυτικά ο Θόρντον είπε:

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο ΣΕΦ:

«Το τρίτο παιχνίδι θα πάει πολύ στη δύναμη. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα κάνει τη δουλειά του, θα είναι μία τρέλα όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτό το γήπεδο. Αγωνιστικά δε θα υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές, απλά ελπίζω να μην συμπεριφερθούμε όπως στο τελευταίο δεκάλεπτο των δύο παιχνιδιών. Σίγουρα ότι συνέβη σε εκείνα τα σημεία δεν ήταν τυχαίο και θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί μας ανάγκασε να παίξουμε άσχημα. Δεν τα παράτησαν παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν με μεγάλη διαφορά πίσω στο σκορ, πάλεψαν και επέστρεψαν. Δε πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε»

Για τα χαμένα ριμπάουντ των Ιταλών:

«Το ριμπάουντ αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για μας και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι δουλειά όλων μας και όχι μόνο κάποιων παικτών. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο και να κρατήσουμε μακριά από το καλάθι τον Ντόρσεϊ, τον Χάινς που είναι πολύ καλοί στα ριμπάουντ. Σίγουρα χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από μας»

Για το πώς βλέπει την σειρά:

«Θέλουμε να επιστρέψουμε τη σειρά στη Σιένα, αλλά δε θα είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει αν επιμείνουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο, να παίξουμε καλή άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ»

Για την εμπειρία της Σιένα σε αντίθεση με την απειρία του Ολυμπιακού:

«Η εμπειρία είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν φορές που δε βοηθάει. Ο άπειρος παίκτης μπαίνει μέσα και κάνει απλά αυτό που ξέρει, ενώ ο έμπειρος μερικές φορές λειτουργεί περισσότερο με το μυαλό και χάνει εύκολες φάσεις για καλάθι. Ο Σπανούλης είναι πολύ έμπειρος, δε νομίζω ότι είναι αδυναμία του Ολυμπιακού η εμπειρία. Στο «τέλος της ημέρας» πρέπει να βγεις στο παρκέ και να διορθώσεις τις αδυναμίες σου, μόνο τότε θα μπορεί να παίξει ρόλο η εμπειρία. Αν κάνεις λάθη τότε η εμπειρία δε θα σε βοηθήσει να νικήσεις»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :