Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ


Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού Δημήτρης Κατσίβελης θα είναι μέλος της δεύτερης Εθνικής Ανδρών η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Αυστραλίας.

Τουλάχιστον τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, θα βρίσκονται στην δωδεκάδα της Εθνικής στο προολυμπιακό τουρνουά, με τους Γιώργο Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη να διεκδικούν τουλάχιστον άλλη μία θέση με πολλές πιθανότητες.

Εκτός από αυτούς, ο Δημήτρης Κατσίβελης αναμένεται να είναι ένα από τα στελέχη της δεύτερης Εθνικής ανδρών που θα δημιουργηθεί το προσεχές καλοκαίρι και θα δώσει μερικά πολύ δυνατά φιλικά.

Προπονητής θα είναι ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος θα επιλέξει τα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, με τον πλέι μέικερ του Θρύλου να έχει την δυνατότητα να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες, που θα τον βοηθήσουν να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος τη επόμενη σεζόν με τους ερυθρόλευκους, αλλά και να "ανεβάσει" επίπεδο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :