Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΠΑΟ - ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ


Ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, απολογήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟ στην εκδίκαση της έφεσης για την πρωτόδικη απόφαση της Πειραρχικής Επιτροπής της Superleague. Ο νομικός εκπρόσωπος των "πράσινων", Γιάννης Κάρμης ζήτησε να εκδικαστεί η υπόθεση σύμφωνα με το άρθρο 15 και υποστήριξε ότι ο ΠΑΟ δεν φέρει την αντικειμενική ευθύνη για τα γεγονότα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ΠΑΟ-Ολυμπιακός.

Η αρχική ποινή που έχει επιβληθεί στο "τριφύλλι", προβλέπει αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (252.500,00) ευρώ.

Οι "πράσινοι" ζητούν μείωση της ποινής κεκλεισμένων των θυρών, του χρηματικού προστίμου και της αφαίρεσης βαθμών της επόμενης σεζόν, ενώ η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αναμένεται να ανακοινωθεί σε μια εβδομάδα.


* Αγωγή εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου κατέθεσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ζητώντας μεταξύ άλλων να επιδικαστεί ποσό 11 εκατομμυρίων Ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Η αγωγή του Τζίγκερ κατατέθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και επιδόθηκε πρόσφατα, ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με δήλωση του είχε προαναγγείλει ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, μετά τις κατηγορίες του Ανδρέα Βγενόπουλου σε συνέντευξη τύπου στις 12 Σεπτεμβρίου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :