Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ


Ο φετινός Ολυμπιακός έχει πετύχει έχει πετύχει πάρα πολλά και δεν είναι τυχαία η πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εντός συνόρων, οι ερυθρόλευκοι κατακτούν το 39ο πρωτάθλημα της Ιστορίας του Θρύλου και είναι πολύ κοντά στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ εκτός συνόρων, έφτασε έως τις «16» καλύτερες ομάδες του Europa League.

Αρκετοί παίκτες του έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν και ένας από αυτούς που ξεχώρισε ήταν και ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο ερυθρόλευκος μεσοαμυντικός, αποτελεί πλέον ένα από τα βασικότερα «εργαλεία» του Ολυμπιακού και αποτέλεσμα των... κόπων του μέσα στο γήπεδο και των χιλιομέτρων που έχει κάνει είναι να έχει σαρώσει μια ειδική κατηγορία στατιστικών και συγκεκριμένα αυτή των κλεψιμάτων.

Ο Μανιάτης έχει 37 και δεύτεροι έρχονται οι Χολέμπας και Παπαδόπουλος με 34. Αναμφισβήτητα τα νούμερα δείχνουν τι έχει καταφέρει να κάνει ο Μανιάτης, αλλά και πόσο πολύτιμος είναι για τον Θρύλο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :