Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΦΟΥΚΑΡΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Ο Αλέξανδρος Φουκαράς αγωνίζεται στην ομάδα των Εφήβων και στα τέσσερα τελευταία ματς, παρόλο που είναι αμυντικό χαφ, έχει καταφέρει να πετύχει τα οκτώ από τα συνολικά 12 γκολ της ομάδας. Είναι σε φόρμα αυτήν την περίοδο και παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα του Θρύλου.

Ο Φουκαράς μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για τα όνειρά του, ξεκινώντας από τη νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ, σε ματς όπου οι ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν ξανά το σκορ...

Αλήθεια, που οφείλεται αυτό;

«Πιστεύω ότι έχουμε πάθος και ψυχικά αποθέματα που δεν έχουν οι άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάζουμε το παιχνίδι μας και κάνουμε την αντεπίθεσή μας», ήταν τα λόγια του παίκτη του Ολυμπιακού, για να συνεχίσει σχετικά με το μεγάλο του όνειρο.

«Ονειρεύομαι από την πρώτη ημέρα που είμαι στον Ολυμπιακό να γίνω επαγγελματίας και στη συνέχεια να παίξω στην πρώτη ομάδα. Το θεωρώ μεγάλη μου τιμή να γίνει αυτό».

Τέλος αναφέρθηκε στο "The NextGen Series" ή διαφορετικά "Champions League των Νέων", με τον Ολυμπιακό να μετέχει εκεί και να δίνει την ευκαιρία σε πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες του να ξεχωρίσουν.

«Πώς και πώς περιμένω την καινούργια χρονιά και τη συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό ένας ποδοσφαιριστής στα 17 του να παίξει σε ευρωπαϊκούς αγώνες και αυτό μόνο ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να το προσφέρει και η μοναδική ομάδα που μπορούσε να το κάνει αυτό στην Ελλάδα και είμαστε χαρούμενοι όλοι οι παίκτες της ακαδημίας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :