Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ... «ΚΑΡΕ» ΜΕ ΙΩΣΗ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!


Ο Κέβιν Μιραλάς αγωνίστηκε με ίωση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πέτυχε 4 τέρματα, ενώ σε 49 ματς για το πρωτάθλημα έχει ήδη φτάσει τα 32, αν και παίζει ακατάπαυτα συμπληρώνοντας 13 ματς σε 1,5 μήνα!

Ο... «Μέσι της Ακρόπολης», όπως αναφέρουν τον Κέβιν Μιραλάς τα ΜΜΕ της Γαλλίας και του Βελγίου, έχει καταφέρει να σκοράρει 32 γκολ αγωνιζόμενος σε 49 ματς για την Σούπερ Λίγκα. Φυσικό είναι λοιπόν να ασχολούνται μαζί του μετά το «καρέ» με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού στην Γαλλία σε 129 ματς που είχε αγωνιστεί είχε πετύχει μόλις 13 γκολ.

Εκτός από δεινός σκόρερ ο φορ του Ολυμπιακού δείχνει να έχει και μεγάλα αποθέματα ενέργειας, αφού κατάφερε να βγάλει 13 αγώνες σε ενάμιση μήνα. Συγκεκριμένα, το ένα ματς ήταν με την Εθνική ομάδα του Βελγίου (στο φιλικό με την Εθνικής Ελλάδας) και τα υπόλοιπα 12 με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο.

Από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι τις 25 Μαρτίου αγωνίζεται κατά μέσο όρο σε ένα ματς ανά τέσσερις ημέρες! Μάλιστα, σημειώνεται πως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που πέτυχε τέσσερα γκολ έπαιζε άρρωστος (!), όπως και ο Μέγιερι, και ακολουθούσαν και οι δύο αγωγή από τον γιατρό της ομάδας για να καταπολεμήσουν την ίωση.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :