Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»


Στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν εκ νέου την Πέμπτη πως δεν έχει γίνει ακόμα καμία συνάντηση με παίκτη ή παίκτες της ομάδας για τις ανανεώσεις ή μη των συμβολαίων τους.

Οι άνθρωποι του Θρύλου ήταν κατηγορηματικοί, επισημαίνοντας ότι δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με κανέναν που να αφορά συμβόλαια ή συνεργασίες...

«Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση», σχολιάστηκε σχετικά, επανερχόμενοι σε όσα έλεγαν τις προηγούμενες μέρες, μεταθέτοντας τις όποιες εξελίξεις μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα επιμένουν ότι...

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και θέλουμε να τελειώσουμε με το πρωτάθλημα και να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάριζαν πως τους περιμένουν δύο αγώνες-φωτιά, καθώς ο Παναιτωλικός παίζει μία κατηγορία ενώ ο ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ".

Οι παίκτες πάντως από την πλευρά τους είναι πολύ αποφασισμένοι και όπως έλεγαν σε μεταξύ τους συζητήσεις είναι διατεθειμένοι να τα... δώσουν όλα για τη νίκη και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και σε εκείνον με τον ΟΦΗ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :