Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΔΕΣΟΥΝ» ΜΙΡΑΛΑΣ «ΓΙΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ»


Στον Ολυμπιακό εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον Κέβιν Μιραλάς με αυξημένες αποδοχές και φυσικά μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Το συμβόλαιο του Κέβιν Μιραλάς ολοκληρώνεται το 2014, ωστόσο η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδεχόμενο επικείμενης πρότασης από ομάδα του εξωτερικού φαίνεται πως έχει βάλει σε σκέψεις τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», στην Πλατεία Αλεξάνδρας σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Βέλγο φορ, το οποίο θα περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης. Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι τα 8 εκατ. ευρώ που προβλέπει το τρέχων συμβόλαιο ως ρήτρα αποδέσμευσης είναι μικρό και μπορεί εύκολα να κατατεθεί στα ταμεία της ΠΑΕ από κάποια ομάδα καλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πάντως, είναι κατηγορηματικοί και δηλώνουν ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση, ούτε όμως και καμία συζήτηση με τον Μιραλάς για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά θα παίξει και η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού αν ο Βάσκος παραμείνει στο πάγκο του Θρύλου, ο Βέλγος φορ θεωρείται πολύ δύσκολο να συμφωνήσει να φύγει από τον Ολυμπιακό, εκτός αν πρόκειται για ομάδα του βεληνεκούς της Άρσεναλ ή της Τσέλσι, καθώς και τα δικά τους ονόματα έχουν ακουστεί στους «μνηστήρες».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :