Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!


Δεν τελειώνει πουθενά η κατρακύλα του ΠΑΟ, με την οικονομική δυσπραγία των «πράσινων» να πλήττει πλέον εκτός από την επαγγελματική και τις υπόλοιπες ομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr".

Οι παίκτες των Ακαδημιών ενημερώθηκαν επίσημα ότι το φαγητό στην Παιανία... τελειώνει σύντομα και θα πρέπει να πάρουν οι ίδιοι τα μέτρα τους για να μην... πεινάσουν!

«Τα χρήματα φτάνουν ώστε να έχετε φαγητό στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μέχρι τον Απρίλιο. Από εκεί και πέρα δεν θα έχετε αυτή τη δυνατότητα και πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας», ήταν η ενημέρωση που δόθηκε στους πιτσιρικάδες του "τριφυλλιού" και πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πώς θα αντιδράσουν.

Φυσικά, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι νεαροί που μένουν στην Παιανία και οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φάνε εκτός προπονητικού κέντρου...

Από τον ΠΑΟ, πάντως, ξεκθάριζαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού τα πάντα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας είναι «κανονισμένα» ως το τέλος της φετινής σεζόν, δηλαδή ως τον Μάιο, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Όσο για το τι θα γίνει στη συνέχεια, είναι προφανές ότι θα εξαρτηθεί από τη γενικότερη κατάσταση που θα επικρατεί στην ομάδα στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :