Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΚΙΝΔΗΛΙΑ


Ειρωνική ήταν η απάντηση του νομικού εκπροσώπου της "πράσινης" ΚΑΕ, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, σχετικά με την μήνυση του Γιώργου Σκινδήλια κατά του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η απάντηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

«Η αγωνία εφώλιασε στον κύριο Θανάση Γιαννακόπουλο και σε εμένα, προσωπικά, με το άκουσμα της πληροφορίας ότι ο κύριος Γιώργος Σκινδήλιας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κυρίου Γιαννακόπουλου για εξύβριση και δυσφήμιση. Με καθυστέρηση εβδομάδων (σαν τον Ραν Ταν Πλαν) ο κύριος Σκινδήλιας συνειδητοποίησε ότι εθίγει η τιμή και η υπόληψή του!

Φαίνεται ότι ο κύριος Σκινδήλιας από σταθερός μάρτυρας στα ακροατήρια της οικογένειας Κωνσταντίνου, Παναγιώτη, Αγγελόπουλου προήχθη σε μηνυτής σε βάρος του ανθρώπου που του έχει στερήσει την χαρά της κατάκτησης, κάποια στιγμή, του ελληνικού πρωταθλήματος. Εύγε Παναγιώτη και εις ανώτερα. Βοηθάς πολύ στην βελτίωση του κλίματος μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :