Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΛΟ ΚΑΙ ΝΤΟΡΣΕΪ, ΜΠΗΚΕ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ


Με τους Τζόι Ντόρσεϊ και Έισι Λο να ακολουθούν θεραπεία συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ για τον τέταρτο αγώνα της σειράς με τη Σιένα.

Προτιμήθηκε να μην ακολουθήσουν και οι δυο το προπονητικό πρόγραμμα, όμως αύριο (30/03, 21.45), λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η προημιτελική σειρά με τη Σιένα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μόλις μία νίκη ακόμα για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης, και ο Σέρβος τεχνικός θέλει να έχει στην ευχέρειά του δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες του.

Ο Ντόρσεϊ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγλωνα στη μύτη, ενώ ο Λο ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατο. Θεραπεία ακολούθησε και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά στη συνέχεια με τους συμπαίκτες του, στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ.

Το προπονητικό πρόγραμμα έβγαλε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος απουσίασε τις προηγούμενες ημέρες λόγω ίωσης. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη με την παρουσία εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :