Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ!


Το κεντρικό θέμα στην επίσημη σελίδα του Γιουρόπα Λιγκ είναι...κόκκινο και αφιερωμένο στον Ολυμπιακό,αλλά και στον αρχηγό του Βασίλη Τοροσίδη.

Το άρθρο κάνει αναφορά στη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, και φιλοξενεί δηλώσεις του Τοροσίδη :

«Υπήρξε μια αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας, μια άγρια ​​αποφασιστικότητα», είπε αρχικά στο UEFA.com. «Τα δίνουμε πραγματικά όλα σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αν αντιμετωπίζουμε μεγάλα ονόματα ή θεωρητικά μικρότερες ομάδες, εντός ή εκτός έδρας. Ελπίζω ότι μπορούμε να διατηρήσουμε αυτή την νοοτροπία, γιατί τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει ως τώρα, προσθέτουν στο γόητρο της ομάδας μας».

Για τις 10 συνεχόμενες νίκες χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ και στις τρεις διοργανώσεις, απάντησε:

«Για να μπορέσει μια ομάδα να κρατήσει δέκα παιχνίδια ανέπαφη την εστία της, χρειάζεται – πάνω απ’ όλα – να έχει και την τύχη με το μέρος της.Παράλληλα, είναι προϊόν σκληρής και συλλογικής δουλειάς και όχι μόνο για τους παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα. Όλοι, όσο παίζουν, στην επίθεση, το κέντρο ή στην άμυνα, βοηθούν για να φτάσουμε σε αυτό το απίστευτο στατιστικό».

Για το πόσο δύσκολος θα είναι ο επαναληπτικός στην Ελλάδα για τη Μέταλιστ,σχολίασε:

«Είναι τεχνική ομάδα και έχει καλό ρυθμό.Ο προπονητής μας μας είπε μετά το ματς στην Ουκρανία ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, γιατί σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτός του «Γ. Καραϊσκάκης» ευνοεί γρήγορες ομάδες όπως είναι η Μέταλιστ».

Για τους στόχους της ομάδας,είπε:

«Ο ρεαλιστικός μας στόχος για τη σεζόν είναι το νταμπλ στην Ελλάδα» είπε ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε « όσο για το Europa League, δεν θέλω να θέσουμε κάποιο στόχο. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρώτα από όλα θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση την Πέμπτη. Αν το καταφέρουμε, θα είναι κάτι σπουδαίο. Το να είσαι μία από τις 8 καλύτερες ομάδες στο Europa League δεν είναι κάτι που πρέπει να υποτιμηθεί. Από εκεί και πέρα, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε η τύχη να είναι με το πλευρό μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :