Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΙΒΚΟΒΙΤΣ: ΛΙΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, σχολίασε στην συνέντευξη τύπου πως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά!

«Έχουμε εμπειρία από τα περσινά πλέι-οφ, αλλά και η ομάδα μας πιστεύω ότι είναι τελείως διαφορετική από πέρσι», ανέφερε σχετικά και συνέχισε...

«Αυτό το παιχνίδι ήταν το καλύτερο μας στην σειρά. Παίξαμε όπως πρέπει απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα σαν την Σιένα. Με έλεγχο του παιχνιδιού και φοβερή άμυνα. Στην αρχή το παιχνίδι πήγε σε υψηλό ρυθμό, αλλά όταν η άμυνα μας βελτιώθηκε δεχθήκαμε μόλις 30 πόντους στα τρία δεκάλεπτα. Εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Τρέξαμε πολύ, είχαμε 23 ασίστ και μόλις επτά λάθη, ενώ είχαμε και 18 επιθετικά ριμπάουντ. Δείξαμε φοβερή ομαδικότητα και θα μας βοηθήσει στο τέταρτο ματς».

Ο Ίβκοβιτς ανέφερε πως ο Ντόρσει πονάει στον αγκώνα μετά τον τραυματισμό του στην πρώτη περίοδο, ενώ πρόσθεσε πως και ο Πρίντεζης γύρισε τον αστράγαλο του.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο ΣΕΦ...

«Ήταν ο κόσμος δίπλα μας και βοήθησε πολύ. Η ομάδα έδωσε μια φοβερή παράσταση και πιστεύω ότι λίγες ομάδες στην Ευρώπη παίζουν μπάσκετ σαν του Ολυμπιακού».

Ο «Ντούντα» ρωτήθηκε για τα μόλις επτά λάθη που έκανε η ομάδα του και απάντησε...

«Εμείς δουλέψαμε αρκετά σε αυτό το σημείοκαι πλέον με τα νέα παιδιά δεν έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Στο δεύτερο ματς είχαμε 17 λάθη και δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Τώρα τα πήγαμε πολύ καλύτερα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :