Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΚΕΣΕΛ: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ


Ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού, Μάρκο Κέσελ, έκανε δηλώσεις για τον αγώνα με τη Σιένα στο ΣΕΦ, προτρέποντας τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να δουν ένα-ένα τα ματς τα οποία χαρακτήρισε πολύ δύσκολα.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Σιένα. Παίξαμε και πάλι πέρυσι, στην ίδια φάση, αλλά τώρα είμαστε στην αντίθετη πλευρά. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό τους και τώρα, μπροστά στους φιλάθλους μας, θέλουμε να κάνουμε το «δύο στα δύο» για να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ. Βέβαια, δεν θα είναι εύκολο. Το ξέρουμε αυτό.

Η Σιένα είναι πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρει πώς να κερδίζει, ειδικά όταν παίζει εκτός έδρας. Για αυτό θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και κατέληξε:

«Θα πρέπει να δούμε έναν έναν τους αγώνες. Πρώτα τον αυριανό (28/03) και μετά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα της Παρασκευής (30/03)».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :