Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΟΡΜΠΑΪΘ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


Από τις καλύτερες εμφανίσεις το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού στο 7-2 επί του Αστέρα Τρίπολης, με τον Πάμπλο Ορμπάιθ να είναι ένας από τους σκόρερ. Το γκολ που σημείωσε ήταν το πρώτο τέρμα του μέσου του Θρύλου και φυσικά ήταν ικανοποιημένος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για το πρώτο μου φετινό γκολ, αλλά και για το γεγονός ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα σκοράρω κι άλλα. Όμως, αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι προσπάθεια, αφοσίωση και ενθουσιασμό για τον Ολυμπιακό», ήταν τα πρώτα του λόγια, για να συνεχίσει σχετικά με το καρέ του Μιραλάς.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μιραλάς για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε. Δεν είναι κάτι εύκολο. Χαίρομαι τόσο γι’ αυτόν όσο και για την ομάδα».

Ο λαός του Θρύλου παίζει πάντα τον δικό του ρόλο και ο Ορμπάιθ φυσικά αναφέρθηκε και σε αυτόν, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με νίκες έως το τέλος της σεζόν.

«Είμαστε ο Ολυμπιακός και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και στο εξής, να πάρουμε νίκες μέχρι το τέλος».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Αστέρα, το οποίο η αλήθεια είναι πως δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, ο Ορμπάιθ κατέληξε.

«Μετά το πρώτο ημίχρονο, που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, μπήκαμε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε. Η ενότητα της ομάδας με τον κόσμο, σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα νικητή που διαθέτει, είναι το στοιχείο που μας επιτρέπει να ανατρέπουμε δύσκολες καταστάσεις».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :