Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΤΣΑΚΑΣ : ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!


Ανησυχήσατε για τον Βλάση Τσάκα και το γεγονός ότι είχε χαθεί τις τελευταίες μέρες;

Σήμερα λοιπόν, μίλησε στον "NovaΣπορFM" και τόνισε κατηγορηματικά ότι ο σύλλογος θα αλλάξει χέρια σύντομα, καθώς οι επενδυτές θα έρθουν στη χώρα μας το Πάσχα :

«Εμείς ως οφείλαμε στείλαμε εγκαίρως το bank commitment το οποίο δεν είναι υπόσχεση που δίνει ο Βλάσης, αλλά ένα επίσημο χαρτί μιας τράπεζας προς μία άλλη για λογαριασμό των ενδιαφερόμενων. Τα 15 εκατομμύρια μπορούσαν να είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού εδώ και μέρες, αλλά δεν έγινε αποδεκτό εξ ολοκλήρου αυτό που έλεγε το commitment. Ο κ. Βαρδινογιάννης ζητά κάποια πράγματα τα οποία προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε. Δεν φταίω εγώ για το ότι υπάρχει διαφορετικός τρόπος και χρόνος σκέψης στην Ελλάδα και στη Σαουδική Αραβία.Για ένα τέτοιο deal και κάτω από αυτές τις συνθήκες για τον Παναθηναϊκό και τη χώρα, δεν θεωρώ τους επτά μήνες μεγάλο διάστημα. Αν κάποιοι μπορούσαν να το κάνουν γρηγορότερα, ας το έκαναν».

Σε ερώτηση για το ποιος θα κληθεί να διακανονίσει τα χρέη, είπε :

«Δεν είμαστε μέτοχοι αυτή τη στιγμή για να απαντήσω ποιος θα διακανονίσει τα χρέη. Δεν είναι το παν για τους επενδυτές η συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Δηλαδή όταν πρωτοενδιαφέρθηκαν, ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν στην Ευρώπη;»

- Κρίναμε σωστό να γίνει επί τόπου άφιξη των επενδυτών στην Ελλάδα για να μπουν οι τελικές υπογραφές και να κατατεθούν 9,1 εκ. ευρώ στον λογαριασμό του ΠΑΟ σε πρώτη φάση που αντιστοιχούν στο μερίδιο του 54.7% στην αύξηση που τρέχει και στη συνέχεια θα μπουν και τα υπόλοιπα χρήματα».

Για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε σημερινή του ανακοίνωση, ο Τσάκας είπε :

«Δεν ξέρω αν ο κ. Βγενόπουλος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :