Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ... ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Στο ντέρμπι «αιωνίων» θεωρεί πως θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο φετινός τίτλος ο Στέλιος Αποσπόρης.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα τη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ πρόσθεσε πως –έστω και λόγω της κρίσης- πολλοί νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές πήραν ευκαιρίες.

Αποσπάσματα από όσα είπε ο Στέλιος Αποσπόρης στην εκπομπή «Insiders»:

Για την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος:

«Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι θεαματικό, αλλά ενδιαφέρον με κάποιες ομάδες να έχουν δώσει κάτι διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός απρόσμενα, σε σχέση με αυτά που βλέπαμε το καλοκαίρι, είναι ανταγωνιστικός και οδηγεί την κούρσα. Αυτό είναι καλό γιατί πιστεύαμε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει περίπατο. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτικός όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίτλο. Ενδιαφέρουσα πορεία έχει κάνει ο Λεβαδειακός και αλατοπίπερο του πρωταθλήματος είναι η Δόξα Δράμας με όσα κάνει. Έκπληξη σίγουρα αποτελεί ο ΟΦΗ».

Για τις ομάδες –πλην εκείνων που διεκδικούν τίτλο- που του αρέσουν περισσότερο:

«Ο Ατρόμητος είναι μια ποιοτική ομάδα με ρόστερ που σε κάνει να θες να ασχοληθείς μαζί της. Οι επιλογές του καλοκαιριού ήταν ποιότητας και ουσίας και αυτό αντανακλάται στη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας. Κατά διαστήματα ο ΠΑΟΚ έδειξε σταθερότητα και συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, καλή κυκλοφορία, ανάπτυξη από τα πλάγια, όμως δεν πήρε κάποια αποτελέσματα που θα τον έκαναν πιο ανταγωνιστικό».

Για τα παιχνίδια ΟΦΗ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που ακολουθούν την 23η αγωνιστική:

«Έχω παίξει στο Ηράκλειο και ξέρω τι σημαίνει Γεντί Κουλε. Θα είναι δύσκολο τεστ για τον Ολυμπιακό. Θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα σκοράρει ο Ολυμπιακός. Αν κατορθώσει να προηγηθεί νωρίς, λογικά μπορεί να φτάσει στη νίκη, αλλιώς η πίεση για το αποτέλεσμα θα του δημιουργήσει προβλήματα. Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ποιότητας που να κάνει ξεκάθαρο φαβορί τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξε σε δυνατές έδρες και έχει πάρει αποτελέσματα, ενώ σημασία θα παίξει και το γεγονός πως το γήπεδο θα είναι άδειο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός που έχει ξεκάθαρο στόχο να παραμείνει πρώτος, έχει το προβάδισμα για τη νίκη».

Για το ντέρμπι «αιωνίων» και το κατά πόσο θα κρίνει τον τίτλο:

«Το ντέρμπι θα είναι καθοριστικό. Θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να ανταποκριθεί και να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον κάνει φαβορί».

Για τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές:

«Τo 70% των παικτών της Εθνικής είχαν κάνει ντεμπούτο στην Ελπίδων την περίοδο που ήμουν προπονητής και δείχνουν πως είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Η συνταγή του να επενδύσεις στις Ακαδημίες είναι σωστή. Σε συνδυασμό με τις γνώσεις που αποκτούν οι Έλληνες προπονητές μέσω ίντερνετ ή παρακολουθώντας διεθνές ποδόσφαιρο, έχει γίνει πολύ καλή δουλεία στα τμήματα υποδομών και τα παιδιά μπαίνουν στην πρώτη ομάδα έτοιμοι και μπορούν να κάνουν καριέρα και στο εξωτερικό όπως ο Παπαδόπουλος ή ο Φορτούνης. Η κρίση έκανε και ένα καλό από την άποψη ότι έδωσε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά να παίξουν στις ομάδες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :