Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΠΑΡΑ ΟΙ «ΑΙΩΝΙΟΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Στο ενδεχόμενο συνεύρεσης των "Ελλήνων χούλιγκανς" στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, οι Τούρκοι προτιμούν τους οπαδούς της Μακάμπι, παρόλο που έχουν εχθρικές σχέσεις με το Ισραήλ!

Το Final 4 της Πόλης πλησιάζει και έχουν δημιουργηθεί πλέον κάποια πιθανά ενδεχόμενα για τους οπαδούς που θα βρεθούν στην Τουρκία 11-13 Μαίου. Ένα από αυτά, θέλει τους "αιώνιους" της Ελλάδας να δίνουν το παρών με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Ένα άλλο, θέλει την Μακάμπι να παίρνει τελικά την πρόκριση και την Κωνσταντινούπολη να ετοιμάζεται να υποδεχτεί μερικές χιλιάδες Ισραηλινούς, ενώ οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους. Τα δύο αυτά ενδεχόμενα είναι φυσικό να ανησυχούν τις τουρκικές αρχές, για την ασφαλή διεξαγωγή της Euroleague.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του "sportdog.gr", που επικαλείται πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη, οι διοργανωτές και η αστυνομίας φοβούνται πολύ περισσότερο την κοινή παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ, από ό,τι αυτή των "εχθρών" Ισραηλινών.

"Δεν νομίζουμε ότι η πιθανή παρουσία οπαδών της Μακάμπι θα δώσει πολιτικές προεκτάσεις στη διοργάνωση του φάιναλ φορ. Θεωρούμε ότι σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα και δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Αντίθετα, μας ανησυχεί πολύ η πιθανή παρουσία των Ελλήνων χούλιγκαν στην Πόλη. Γνωρίζουμε ότι η έχθρα μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ξεπερνάει τα όρια και αν τους έχουμε στο φάιναλ φορ, θα πρέπει να καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια. Η Ελλάδα είναι δίπλα άλλωστε και ξέρουμε ότι ο αριθμός τους θα είναι μεγάλος"!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :