Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΤΟ «ΔΕΣΙΜΟ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Οι ομογενείς της Αυστραλίας περιμένουν πως και πως τον Ολυμπιακό στην χώρα τους, αφού θέλουν πολύ να δουν από κοντά τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν στην Μελβούρνη το φιλικό με την Μέλμπουρν, στις 19 Μαίου, αλλά νωρίτερα θα έχουν και επισκέψεις που δείχνουν ότι το «δέσιμο» του Θρύλου με τους ερυθρόλευκους πιστούς του στην Αυστραλία, έχει και συνέχεια...

Συγκεκριμένα η ομάδα εφήβων του Asquith Boys High School θα βρεθεί στις 3 Απριλίου στην Ευρώπη, για μια σειρά αγώνων, ξεκινώντας από την Τουρκία και θα περάσουν από την Ελλάδα για να δώσουν ένα φιλικό με την ακαδημία του Ολυμπιακού.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λένε οι Αυστραλοί, πρόκειται για μια απο τις καλύτερες, οργανωμένα, ακαδημίες στην Ευρώπη. Αρχηγός της αποστολής και προπονητής είναι ο Έλληνας Γιώργος Μόσχος, που είναι και δάσκαλος ανθρωπολογίας στο συγκεκριμένο λύκειο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :