Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Σάλκε, Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο "onsports.gr" για την νυν ομάδα του, τον Ολυμπιακό, την οικονομική κρίση, αλλά και για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2012.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, είπε:

-Βρίσκεσαι στην Γερμανία για δεύτερο χρόνο. Πώς σου φαίνεται η εμπειρία της Μπουντεσλίγκα; Τελικά γιατί οι Έλληνες τα καταφέρνουν στην Μπουντεσλίγκα;

Η Μπουντεσλίγκα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Νομίζω πως δεν παίζει τελικά τόσο μεγάλο ρόλο σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίζεται κάποιος παίκτης, όσο η ποιότητα που διαθέτει. Στο τέλος η ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή τον οδηγεί εκεί που μπορεί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόοδο που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια.

-Η πρώην ομάδα σου, ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά. Την παρακολουθείς; Αν σου δινόταν ξανά η ευκαιρία θα επέστρεφες στον Ολυμπιακό ή σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα;

Φυσικά και παρακολουθώ τον Ολυμπιακό, όπως και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αυτή την στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Σάλκε και με την πρόοδο που πραγματοποιώ στην Μπουντεσλίγκα.

-Το καλοκαίρι θα είσαι στο EURO με την Εθνική ομάδα. Πιστεύεις πως μπορούμε να φτάσουμε σε μια επιτυχία;

Εμείς σαν ομάδα θα πάμε στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας με στόχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί στο τουρνουά αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :