Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΚΕΦΑΛΑΙΟ... ΔΑΝΕΙΚΟΙ! ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ...


Επί τάπητος θα τεθούν οι υποθέσεις των δανεικών ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό και δεν αφορά μόνο αυτούς που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, αλλά και αυτοί που έχουν δοθεί δανεικοί από τους «ερυθρόλευκους».

Αυτή την στιγμή, στους ερυθρόλευκους αγωνίζονται ως δανεικοί, οι Ζαν Μακούν, Πάμπλο Ορμπάιθ, Ιβάν Μαρκάνο και Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, ενώ στην δεύτερη… λίστα, βρίσκονται τα ονόματα των Κώστα Μήτρογλου, Ανδρέα Τάτου, Σουμπίνιο, Αλεξάνταρ Κατάι, Πέταρ Γκρμπιτς, Γιάννη Ζαραδούκα, Φρανθίσκο Χαβίτο, Γιώργο Βαλεριάνο, Λεάντρο και Βάντερσον.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ των πρωταθλητών, αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει είναι ο Ζαν Μακούν. Ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, ενώ θετικά αντιμετωπίζουν την περίπτωσή του και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα, οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή θα έχουν μία συνάντηση με τη διοίκηση της Άστον Βίλα, όπου ανήκει ο παίκτης, για να μάθουν τις προθέσεις των Άγγλων σε μείωση της ρήτρας.

Στη συμφωνία των Βρετανών με τον Ολυμπιακό, η τιμή για την παραχώρηση του Καμερουνέζου, έχει οριστεί στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα δαπανήσουν οι ερυθρόλευκοι. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιθυμούν την παραμονή του παίκτη, ξοδεύοντας κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αντίθετα, οι υποθέσεις των Πάμπλο Ορμπάιθ και Ιβάν Μαρκάνο παρουσιάζουν μερικές… ιδιαιτερότητες, η σημαντικότερη των οποίων είναι η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Στη συμφωνία για τον Ιβάν Μαρκάνο δεν έχει συμπεριληφθεί ρήτρα παραμονής, καθώς η Βιγιαρεάλ είχε υψηλές απαιτήσεις, ενώ ο Ορμπάιθ, έχει αυξήσει τους θαυμαστές του στη διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Τέλος, η υπόθεση του Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς θα ξεκαθαρίσει μετά την απολογία του Τούρκου μεσοεπιθετικού στην UEFA, μετά τον αγώνα με την Μέταλιστ και την απόφαση της Ομοσπονδίας.

Όσον αφορά τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί από τους ερυθρόλευκους, εξελίξεις αναμένεται να έχουμε μετά το «κλείσιμο» της υπόθεσης του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα αποφασίσει για τους ποδοσφαιριστές που θα επιστρέψουν στου Ρέντη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο μόνος που έχει περισσότερες πιθανότητες επιστροφής είναι ο Σουμπίνιο που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, αρχικά με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια με τον Λεβαδειακό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :