Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΕΪΣΙ ΛΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ


Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (16/03) αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, για την 24η αγωνιστική της Α1, αλλά το μυαλό βρίσκεται ήδη στη σειρά των αγώνων με τη Σιένα για την Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν σήμερα από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και την προετοιμασία τους για τον αγώνα στο ΣΕΦ με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι πως τις προηγούμενες μέρες και παρά το ρεπό που είχε δοθεί από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αρκετοί παίκτες πέρασαν από το ΣΕΦ και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Έισι Λο που ταλαιπωρήθηκε από κάκωση στο αριστερό γόνατο θα συνεχίσει να ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στο κομμάτι της τακτικής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, με στόχο να είναι πανέτοιμος για τις πρώτες δύο αναμετρήσεις στην Τοσκάνη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :