Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Στην Ισπανία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος μετέβη χθες απευθείας από το αεροδρόμιο στο Ρέντη.

Την Δευτέρα και την Τρίτη οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας, καθώς τους χορηγήθηκε διήμερο ρεπό από τον Βάσκο.

Μάλιστα, ο «τσινγκούρι», δοθείσης της ευκαιρίας, βρέθηκε για λίγες μέρες στην πατρίδα του, όπου πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι του στο Μπιλμπάο.

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 18:00 οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση, ερχόμενος απευθείας από το «Ελ. Βενιζέλος», καθώς είχε «προσγειωθεί» στην Αθήνα λίγες ώρες πριν την έναρξη της προπόνησης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Θρύλου δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του και μόλις τους εξήγησε το πρόγραμμα, βγήκε στο γήπεδο για την προθέρμανση της ομάδας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :