Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ FINAL8! ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι είναι εντυπωσιακοί το τελευταίο διάστημα, ενώ όσον αφορά τον ΠΑΟ, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μπορεί να προκριθεί εις βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στους «Insiders»:

Για το αν περίμενε τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα:

«Δεν είναι απίθανο αυτό που έκανε. Είναι μέσα στη λογική. Ο τρόπος που αγωνίζεται στο Final 8 είναι το εντυπωσιακό κομμάτι, από παιδιά που δεν πρωταγωνιστές. Και αυτό κάνει τη διαφορά. Σίγουρα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξέρει καλύτερα πώς να κουμαντάρει την ομάδα του. Το ρόστερ και τα ταλέντα που έχει μαζέψει, χρειάζονταν το χρόνο τους και τις σωστές οδηγίες. Αυτό το πέτυχε απόλυτα, με αποτέλεσμα η απόδοσή τους να είναι πολύ καλή».

Για τη μέθοδο με την οποία ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μπορεί να προετοιμάσει πνευματικά τους παίκτες του:

«Μιλάμε για ένα πλέον έμπειρο προπονητή στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Το μόνο που κάνει είναι να μετριάσει τον ενθουσιασμό των παικτών του. Τους έχει πει πως υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κερδηθεί, γιατί μπορεί να αλλάξουν πολλά εάν ηττηθεί».

Για τον αν θα προκριθεί στο Final 4 της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός με την άμυνα που παίζει δείχνει τεράστια διάθεση και πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει τη νίκη που θέλει. Η Σιένα μάλλον τον υποτίμησε. Είναι μία σοβαρή ομάδα, αλλά έχει αιφνιδιαστεί από το ολοκληρωτικό μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός».

Για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα:

«Σήμερα είναι μία δύσκολη βραδιά. Η Μακάμπι έχει μία έδρα “φωτιά”. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια, στην τελευταία επίθεση και με δικό του μερίδιο ευθύνης. Σε αυτά τα ματς έχει αρκετά ανοικτά σουτ χαμένα. Όμως, παραμένει η πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και μπορεί να βρει τον τρόπο να αντιδράσει και σήμερα».

Για το τι λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό:

«Η φετινή του απώλεια είναι στο περιφερειακό σουτ. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Μακάμπι, αλλά όχι στα υπόλοιπα. Το παιχνίδι του είναι μονοδιάστατο. Καλά τα πηγαίνει με τον Μπατίστ, αλλά δεν έχει στήριξη από την περιφέρεια. Σε αυτό προσαρμόστηκε η Μακάμπι και πήρε τα δύο ματς. Επίσης, τα νέα δύο παιδιά, ο Λόγκαν και ο Σμιθ. Στο επίπεδο αυτό δεν έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή, γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός θα χρειαζόταν τουλάχιστον άλλον έναν παίκτη».

Για το τι έγινε λάθος στην ήττα της Τρίτης (27/3):

«Σαν τακτική το λάθος ήταν πως έδωσε μεγάλο ενθουσιασμό στον αντίπαλο, στο ξεκίνημα του ματς. Ο Παναθηναϊκός το άφησε, με αποτέλεσμα η Μακάμπι να το ελέγξει και έχει μεγάλο πρόβλημα. Όμως, αν κοιτάξουμε τη στατιστική ο Παναθηναϊκός κέρδισε τα τρία τελευταία δεκάλεπτα, αλλά παρόλα αυτά έχασε το ματς».

Για το που θα πόνταρε στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός:

«Θα πόνταρα στον Παναθηναϊκό. Όμως, θέλουμε να προχωρήσουν και οι δύο ομάδες. Ελπίζω να περάσουν και τα δύο σωματεία μας στο Final 4».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :