Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ GRAND PRIX ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ


Δηλώσεις μετά το τέλος του grandprix της Μαλαισίας, έκαναν οι πρωταγωνιστές του.

Ο Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε έκπληξη την επικράτηση του στο grand prix της Μαλαισίας,ενώ τόνισε πως η Ferrari άξιζε τη νίκη :

"Είναι μεγάλη έκπληξη η νίκη σήμερα. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στην Αυστραλία ή εδώ. Ο στόχος μας ήταν να παρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούσαμε. Ένα πίστευτο αποτέλεσμα, μια υπέροχη δουλειά από την ομάδα. Μεγιστοποιήσαμε την προοπτική που είχαμε στα χέρια μας. Διατηρήσαμε την ηρεμία μας σε περίεργες συνθήκες με τα ενδιάμεσα και τα σλικ ελαστικά. Η ομάδα άξιζε τη νίκη. Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς, αλλά θα θυμόμαστε αυτή την Κυριακή.

H νίκη δεν αλλάζει τίποτα. Δεν βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε. Δεν θέλουμε να δίνουμε μαχη για να περάσουμε στο Q3 και να διεκδικούμε βαθμούς. Ο στόχος ήταν να μην χάσουμε πολλούς βαθμούς. Κάναμε τη δουλειά μέσα στην πίστα. Είναι θετικά νέα, ωστόσο μας περιμένουν η Κίνα και το Μπαχρέιν και υπάρχει πραγματική δουλειά που πρέπει να γίνει. Είμαστε ενωμένοι και η νίκη μας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Ωστόσο δεν αλλάζει τίποτα στην αποφασιστικότητα μας να βελτιώσουμε το μονοθέσιο και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε".

Ο Σέρχιο Πέρες, που ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά στην καριέρα του, ρωτήθηκε αν ήταν πιθανή η νίκη στο σημερινό αγώνα :

"Ναι, αυτό νομίζω", ήταν η απάντηση του. "Είχα πλησιάσει τον Φερνάντο στους τελευταίους γύρους. Γνώριζα πως έπρεπε να τον φτάσω γιατί γλιστρούσα. Έχασα τη γραμμή μου σε μια γρήγορη αριστερή στροφή. Άγγιξα το κερμπ και βρέθηκα στη "βρώμικη" πλευρά της πίστας. Ήταν βρεγμένη και έχασα τη νίκη. Μπορούσαμε να νικήσουμε. Η ομαδα έκανε εκπληκτική δουλειά. Με κάλεσαν στα πιτ τη σωστή στιγμή. Ατυχώς ο Φερνάντο μπήκε στα πιτ ένα γύρο νωρίτερα στο τέλος και άνοιξε τη διαφορά. Ο ρυθμός ήταν φανταστικός. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου".

O Λιούις Χάμιλτον από τη μεριά του, δήλωσε :

"Nομίζω πως πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Ο Φερνάντο και ο Σέρχιο οδήγησαν φανταστικά σήμερα και ήταν δύσκολο να τους προφτάσω. Θα θέλαμε πολύ να κερδίσουμε περισσότερους βαθμούς. Δεν παραπονιέμαι, ανέβηκα στο βάθρο σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Ευτυχώς έμεινα μακριά από τα προβλήματα σε αυτές τις συνθήκες. Κάναμε φανταστική δουλειά".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :