Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

NORDECLAIR.FR: ΜΙΡΑΛΑΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Μετά τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στο 7-2 επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Κέβιν Μιραλάς κατάφερε να περάσει πρώτος στον πίνακα των σκόρερ και οι αναφορές σε ξένα ΜΜΕ για τα κατορθώματα του Βέλγου διεθνή, είναι πλέον καθημερινές.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "nordeclair.fr", αναφέρεται σε διάφορους παίκτες που έπαιξαν σε γαλλικές ομάδες, αλλά έχει πρώτο τον Μιραλάς, με το άρθρο να αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μιραλάς, ο πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστής αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο πρώην παίκτης της Λιλ και διεθνής με την Εθνική Βελγίου Κέβιν Μιραλάς, ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας 18 γκολ», λέει το άρθρο και παρακάτω ακολουθούν κι άλλοι παίκτες που πέρασαν από το γαλλικό πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα οι Ντάλιμπορ Βεσελίνοβιτς και Αρούνα Ντιντάν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :