Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

SVENSKAFANS.COM: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ


Πολλοί φίλαθλοι στη Σουηδία παρακολουθούν τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα στην Ευρώπη και είναι φυσικό εκτενή αναφορά στον Όλοφ Μέλμπεργκ, τον "βράχο" της άμυνας του Θρύλου και της Εθνικής Σουηδίας.

Η ιστοσελίδα "svenskafans.com" κάνει μια συγκομιδή για το τι έκανε ο κάθε... λεγεωνάριος από τη Σουηδία, με το κείμενο του Μέλμπεργκ να είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε σχέση με τους άλλους παίκτες.

«Ο Μέλμπεργκ και ο Ολυμπιακός τα βρήκαν σκούρα στην αρχή του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Προς μεγάλη έκπληξη, ο Αστέρας πήρε προβάδισμα με 0-2, αλλά ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Το τελικό σκορ, το 7-2 στην ουσία εξασφάλισε τον τίτλο, κάτι που σημαίνει πως ο Μέλμπεργκ θα κερδίσει το δεύτερο πρωτάθλημά του με τον Ολυμπιακό, σε σύνολο τριών ετών στον Πειραιά», ανέφερε χαρακτηριστικά το άρθρο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :