Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΟΙ 12 ΠΟΥ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Δώδεκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν δοθεί με την μορφή δανεισμού σε διάφορες ομάδες!

Στόχος όλων ήταν και είναι να πείσουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι αξίζουν να επιστρέψουν, μέσω των εμφανίσεων τους στις ομάδες που έχουν παραχωρηθεί. Πρόκειται για τους:

Μήτρογλου (Ατρόμητος Αθηνών), Τάτο (Ατρόμητος Αθηνών), Γκρμπιτς (Χαποέλ Μπεερ Σεβά), Ζαραδούκας (ΠΑΣ Γιάννινα) Σουμπίνιο (Λεβαδειακός), Κατάι (Βοϊβοντίνα), Χαβίτο (Ορντουσπόρ), Βαλεριάνο (Α.Ο. Γλυφάδας), Βασιλόγιαννη (Α.Ο. Γλυφάδας), Λεάντρο (Δόξα Δράμας), Βάντερσον (Δόξα Δράμας) και Νικλητσιώτη (Χέλμοντ Σπορτ).

Οι τρεις που έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψουν, είναι οι Κώστας Μήτρογλου και ο συμπαίκτης του, Ανδρέας Τάτος που κάνουν εξαιρετική σεζόν, αλλά και ο Σουμπίνιο που κάνει και αυτός πολύ καλή σεζόν ειδικά μετά τη μεταγραφή του στον Λεβαδειακό.

Τέλος, ο Χαβίτο είναι πιθανόν να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή στην Ορντούσπορ, από τη στιγμή που τον θέλει εκεί και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :