Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕ... 3 ΣΤΑ 3 ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Tρία στα τρία έχει πια ο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sday.gr". Τρεις χρονιές στον πάγκο των ερυθρόλευκων και τρία πρωταθλήματα!

Μάλιστα και τα τρία ήρθαν σε χρόνο ρεκόρ!

Είναι τα πιο γρήγορα, ημερολογιακά, σε κατάκτηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το 2008/09 το πήρε με το 3-2 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου. Ηταν 22 Μαρτίου 2009. Το 2010-11 το κατέκτησε και μαθηματικά με το 6-0 επί της ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου 2011. Τώρα, 1η Απρίλη του 2012 το έκανε δικό του με το 1-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Τυπικά πιο γρήγορο ήταν πέρυσι, αφού ήταν 20 Μαρτίου. Και τα τρία όμως είναι στην κορυφή των ταχύτερων σε κατάκτηση από ομάδα στην Ελλάδα. Και τα τρια με τον Βαλβέρδε και τα τρία την 27η αγωνιστική! Είναι μετα να μην πιστεύεις στις συμπτώσεις; Ο Βαλβέρδε που δεν ήταν προληπτικός, όπως λέει έχει γίνει στην Ελλάδα με όλα αυτά που του συμβαίνουν. Ολα θετικά, για την ώρα...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :