Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... 3ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟ!


Σαν σήμερα στις 30 Απριλίου του 1933 ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των ομίλων του πρωταθλήματος Εθνικής Κατηγορίας, την οποία και νίκησαν με το ευρύ 3-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χριστόφορος Ράγκος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (23' - 28' - 62').

Ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα της εποχής και θα είχε κάνει ακόμα πιο σπουδαία καριέρα, αν δεν ήταν ο Β' Παγκόσμιος πόλεμος, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στο Αλβανικό μέτωπο και έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, ξεκινώντας καριέρα προπονητή.

Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, έκανε αυτό που λάτρευε, καθώς «έφυγε» μέσα στο γήπεδο στις 8 Ιανουάριου του 1950.

Ήταν προπονητής στον Α.Ο. Ζωγράφου και στον αγώνα με τον Ηρακλή Αθηνών υποχρεώθηκε να μπει και να αντικαταστήσει ο ίδιος έναν παίκτη του.

Η καρδιά του, όμως δεν άντεξε και σταμάτησε να χτυπά στο 28’, αφήνοντας την τελευταία του πνοή πάνω στον αγωνιστικό χώρο...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :