Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ 46η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ IFFHS Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΩΝ!


Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει από χθες την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, κάτι που οι ερυθρόλευκοι ΑΞΙΖΟΥΝ, αφού ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα από όλες τις άλλες και αυτό δεν φαίνεται μόνο στη βαθμολογία, αλλά και στον πίνακα της IFFHS που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και φέρνει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πρώτη από όλες τις ελληνικές και μέσα στις πενήντα πρώτες όλου του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν βρίσκεται στην 46η θέση της λίστας της IFFHS και έχει αφήσει δεύτερο τον ΠΑΟΚ, που είναι 50ός με 162.50 βαθμούς. Ο Θρύλος έχει 166. Όσον αφορά τον ΠΑΟ, δεν είναι καν τρίτος, αλλά τέταρτος. Συγκεκριμένα είναι στη 235η θέση της κατάταξης με 81.50 βαθμούς, καθώς τον περνάει η ΑΕΚ που είναι 166η, έχοντας 95 πόντους.

Ακολούθως είναι ο Ατρόμητος στη 298η θέση με 71.50 βαθμούς, ενώ το κλαμπ των ελληνικών ομάδων κλείνει ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει 59.50 βαθμούς και βρίσκεται στην 398η θέση... Παλαιότερα ήταν στην 450ή, ο Ατρόμητος στη 250ή, ο ΠΑΟ στη 216η, η ΑΕΚ στην 130ή, ο ΠΑΟΚ στην 39η και ο Ολυμπιακός στην 59η.

Η ταχεία άνοδος του Θρύλου σε όλες τις λίστες και τις εταιρείες στατιστικών, φανερώνει σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση της ομάδας με το καλό ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά και το γεγονός που του δίνει το ελεύθερο από εδώ και πέρα να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Η πρώτη πεντάδα στη λίστα απαρτίζεται από τις Μπαρτσελόνα (382), Ρεάλ Μαδρίτης (306), Βελέζ (287), Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε (273.50) και Μπάγερν (257).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :