Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΓΙΑ... 50.000 ΕΥΡΩ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Αντρέα Μαζιέλο συνελήφθη για το σκάνδαλο "Scommessopoli" στην Ιταλία και παραδέχτηκε πως έβαλε αυτογκόλ για να λάβει 50.000 ευρώ!

Οι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια συνεχίζεται στην γειτονική χώρα όπου γίνονται και συλλήψεις, με τον Μαζιέλο να είναι ο τελευταίος παίκτης που συνελήφθη. Ο Ιταλός αμυντικός φέρεται να ομολόγησε στην Εισαγγελία πως έστησε τον περσινό αγώνα ανάμεσα στην Μπάρι και τη Λέτσε, μαζί με άλλους δύο φίλους του για 230.000 ευρώ!

Ο παίκτης της Μπάρι έβαλε αυτογκόλ στο ματς με την Λέτσε στις 15 Μαΐου 2011 (0-2) και με αυτό το αποτέλεσμα η Λέτσε εξασφάλισε την παραμονή της στη Serie A. Ο Μαζιέλο με το αυτογκόλ κέρδισε 50.000 ευρώ και οι δύο συνεργάτες του, Τζάνι Καρέλα και Φάμπιο Τζακόμπε 180.000 ευρώ!

Ο Μαζιέλο στην κατάθεση του πάντως, έμπλεξε και δύο νυν παίκτες της Γιουβέντους, τον Σιμόνε Πέπε και τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Πέπε που τη σεζόν 2009-10 έπαιζε στην Ουντινέζε φερόταν να μπλέκεται στο 3-3 με την Μπάρι στο «Φρίουλι», όμως ο Μαζιέλο ισχυρίστηκε πως του είπε να συμμετάσχει στο στημένο, αλλά αυτός αρνήθηκε.

Ο συλληφθέντας, πάντως, είπε για τον Μπονούτσι πως ήταν πρόθυμος να μπουν πολλά γκολ στο ματς, όπως και οι Νικόλα Μπελμόντε, Σαλβατόρε Μαζιέλο και Αλεσάντρο Παρίζι. Ο Μπονούτσι, όμως, αρνήθηκε τις κατηγορίες τονίζοντας πως:

«Είναι τελείως αναληθή αυτά που ισχυρίζεται, γιατί την εβδομάδα πριν το παιχνίδι ήμουν εκτός ομάδας, βρισκόμουν στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας. Απορρίπτω κατηγορηματικά ότι μου έγινε ποτέ τέτοια πρόταση»!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :