Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, 76-72 ΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ


Παρέμεινε στην κορυφή της ισπανικής λίγκας η Μπαρτσελόνα που επικράτησε δύσκολα της Βαλένθια με 76-72, αλλά για ένα ακόμα αγώνα προβλημάτισε με την απόδοσή της.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ,στο πρώτο ημίχρονο με την πιεστική της άμυνα, που είναι και το δυνατό της σημείο φέτος, ξέφυγε ακόμα και με...17 πόντους!

Στο δεύτερο ημίχρονο,η Βαλένθια πήγε σε αργές επιθέσεις, βρήκε τον τρόπο να φτάνει πολύ πιο εύκολα στο καλάθι της Μπαρτσελόνα,ροκάνισε τη διαφορά και μάλιστα 9 λεπτά πριν τη λήξη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 61-61!

Μέχρι το τέλος το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, αλλά η πιο έμπειρη Μπαρτσελόνα χάρη στην πίεσή της στην άμυνα,αλλά και το σκοράρισμα απ΄οτην περιφέρεια, κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τελικό 76-72.

Μπαρτσελόνα : Σάδα 12, Χουέρτας 10, Ναβάρο 17, Ίνγκλις 6, Έιντσον 5, Μάικλ, Ουάλας 9, Λόρμπεκ 6, Πέροβιτς 4, Βάσεθ 7 (8ρ.), Ραμπασέδα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :