Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΤΑ 7 ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Ο Ολυμπιακός στην διάρκεια της χρονιάς πέτυχε πάρα πολλά πράγματα που αποδεικνύουν την αξία κατ' αρχήν της ομάδας και κυρίως των συντελεστών της.

- Πρώτο και βασικότερο είναι ο χαρακτήρας και το dna ομάδας, αφού οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν, παρόλο που βρέθηκαν δύο φορές πέντε βαθμούς πίσω από τον "αιώνιο" στη βαθμολογία, να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση και να τερματίσουν τελικά πρώτοι παίρνοντας ένα ακόμα πρωτάθλημα.

- Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, πέτυχαν πέντε συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη, από τις οποίες οι τρεις εκτός έδρας!

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο στους περισσότερους ευρωπαϊκούς αγώνες που έδωσαν, αφήνοντας πολλές ελπίδες για την ευρωπαϊκή υπέρβαση που τόσο επιθυμούν όλοι στον Ολυμπιακό.

- Ο Ολυμπιακός έχασε την πρόκριση στους «16» του Champions League, στο τελευταίο τρίλεπτο του παιχνιδιού Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ, αλλά και στους «8» του Europa League, στο τέλος του αγώνα ρεβάνς με τη Μέταλιστ στο Φάληρο, εξαιτίας του 15λεπτου black out των παικτών του.

- Ο Ολυμπιακός μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα είναι οι πρώτες ομάδες που κέρδισαν ήδη θέση και τυπικά στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

- Οι ερυθρόελυκοι, έχουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και έπαιξαν μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της διοργάνωσης.

- Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι κέρδισαν τον ΠΑΟ (στο ΟΑΚΑ), την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ μέσα-έξω, το ίδιο και τον Άρη, δηλαδή ήταν αήττητοι στα ντέρμπι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :