Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (85-60)


Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στο Final4 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός επέστρεψε εντυπωσιακά στις εγχώριες υποχρεώσεις κόντρα στην Καβάλα, την οποία νίκησε στο ΣΕΦ, με 85-60, με σοβαρότητα και χωρίς... υπερβολές.

Πλέον μια νίκη χωρίζει τους ερυθρόλευκους από την πρωτιά της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα των play offs. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με εξαίρεση το τελευταίο 10λεπτο όπου και χαλάρωσαν, έπαιξαν σοβαρά και πειθαρχημένα αφήνοντας πίσω τους τα πανηγύρια για την πρόκριση και με ωριμότητα πήραν αυτό που ήθελαν και μάλιστα εντυπωσιακά!

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Κάιλ Χάινς:
Έμεινε στο παρκέ όσο χρειάστηκε. Έκανε τη δουλειά του και στη συνέχεια πήρε ανάσες αφού στα τέσσερα ματς με τη Σιένα άφησε και την... ψυχή του στο παρκέ.

Πέρο Άντιτς:
Έδειχνε αρκετά καταπονημένος και αυτός από τη σειρά με τη Σιένα, αλλά όσο έπαιξε ήταν καλός. Παρακολούθησε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο, αφού δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο από τον Κώστα Παπανικολάου.

Βασίλης Σπανούλης:
Σε τέτοια ματς δεν υπάρχει πρόβλημα και να λείπει, όμως, θέλει να παίζει και έτσι πήρε χρόνο συμμετοχής και με την Καβάλα, αγωνιζόμενος βέβαια ελάχιστα.

Μάρκο Κέσελ:
Έβγαλε ενέργεια, ειδικά στην άμυνα, αλλά στην επίθεση ήταν αρκετά άστοχος.

Μιχάλης Πελεκάνος:
Αγωνίστηκε μόνο στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους:
Πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό. Έβαλε πέντε πόντους, αλλά γενικά ήταν άστοχος.

Ανδρέας Γλυνιαδάκης:
Μετά από πολύ καιρό πάτησε παρκέ, αλλά δεν ήταν καλός, ούτε στην άμυνα, αλλά ούτε και στην επίθεση. Προσπάθησε αλλά... μέχρι εκεί.

Γιώργος Πρίντεζης:
Για άλλη μια φορά έκανε τα πάντα στο παρκέ και στην επίθεση ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ. Από τους κορυφαίους και πάλι!

Κώστας Παπανικολάου:
Τεράστια και αστείρευτη ενέργεια στο παρκέ, έκανε το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι του με τα ερυθρόλευκα ενώ και στην άμυνα έκανε σπουδαία δουλειά. Ο καλύτερος των νικητών.

Βαγγέλης Μάντζαρης:
Πολύ καλός, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Έανε σπουδαία δουλειά στην άμυνα με τους περιφερειακούς της Καβάλας να μην μπορούν να περάσουν ούτε το κέντρο του γηπέδου.

Κώστας Σλούκας:
Σε "τρελή" αγωνιστική κατάσταση. Τελείωσε το ματς με 16 πόντους, πολλές ασίστ και εξαιρετική άμυνα. Μεταξύ των κορυφαίων και αυτός.

Δημήτρης Κατσίβελης:
Αγωνίστηκε λίγο και είναι άδικο να κριθεί αφού σε αυτό το διάστημα που έμεινε στο παρκέ μάλιστα δέχτηκε και χτύπημα στο πρόσωπο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :