Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

AS: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Όπως είχε γίνει μίνι αφιέρωμα στην As πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, έτσι και τώρα, μερικές ώρες μετά τη νίκη τίτλου στο Αγρίνιο, στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα αναφέρεται στον Βαλβέρδε και τις επιτυχίες του στον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Βάσκος τεχνικός κατέκτησε για τρίτη φορά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Παναιτωλικού. Τώρα έχει διαφορά δέκα πόντων από τον Παναθηναϊκό και απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές. Τρεις Ισπανοί αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, οι Ορμπάιθ, Μαρκάνο και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε την κυριαρχία του στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει τα 14 από τα τελευταία 16 πρωταθλήματα. Ως εκ τούτου ο Βαλβέρδε παίρνει πρωτάθλημα ξανά στη δεύτερη του θητεία στην Ελλάδα.

Την πρώτη του σεζόν, το 2009 έκανε το νταμπλ αλλά αυτό δεν εμπόδισε το «μυρμήγκι» να αποχωρήσει από την ελληνική ομάδα στο τέλος.

Αφού πέρασε από τη Βιγιαρεάλ, ο Βαλβέρδε επέστρεψε στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2010 και την ίδια σεζόν πήρε το δεύτερό του πρωτάθλημα», ανέφερε το άρθρο, που αποθεώνει τον Ολυμπιακό και την ισπανική παροικία του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :