Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΓΙΑΝΝIΩΤΗΣ: ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ


Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Σπύρος Γιαννιώτης θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος που θα παραλάβει το φως στην Αρχαία Ολυμπία, στην τελετή Αφής που θα γίνει στις 10 Μαΐου.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή Insiders ο 32χρονος Κερκυραίος κολυμβητής του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για άλλη μια φορά για τη μεγάλη αυτή τιμή, ενώ αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις κάτω από τις οποίες προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι Έλληνες κολυμβητές.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα σήμερα. Όμως εμείς, που ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουμε μάθει με τα λίγα και έτσι πορευόμαστε. Για αυτό και η κρίση δεν μας φάνηκε τόσο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν μας επηρέασε. Όταν το μόνο που ζητάμε είναι μία πισίνα για τις προπονήσεις μας και δυσκολευόμαστε ακόμα και σε αυτό καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Πάντως προσωπικά προσπαθώ να μην γκρινιάζω και να εκμεταλλεύομαι στο μέγιστο ό,τι μου δίνεται», είπε ο Σπύρος Γιαννιώτης και πρόσθεσε:

«Προσπαθώ και νομίζω πως σέβομαι τον κόσμο και τις δύσκολες καταστάσεις που περνά. Δεν θέλω να παραπονιέμαι στην γενικότερη κρίση. Όταν κόσμος ζει στη μιζέρια, χωρίς δουλειά δεν μπορώ να παραπονιέμαι. Κρατώντας χαμηλούς τόνους απλά επιδιώκω να κερδίσω κάποια πράγματα για το άθλημα μου».

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος;

«Ανατριχιάζω και τώρα που το ακούω. Τα λόγια μπροστά στην τιμή είναι λίγα. Εκείνη τη μέρα θα έχω το μεγαλύτερο άγχος στη ζωή μου. Το περιμένω πως και πως για εκείνη τη στιγμή. Και θα το θυμάμαι για πάντα. Ευχαριστώ τους γονείς μου που με έστρεψαν στον αθλητισμό και που θα έχω αυτή την μοναδική ευκαιρία».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :