Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΚΑΖΙΜ ΕΝ... ΜΕΣΩ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΜΠΝΤΟΥΝ: ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ


Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο, η κατάσταση στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρική, οι ερυθρόλευκοι το γιόρτασαν με την ψυχή τους και το καλό κλίμα στους πρωταθλητές φαίνεται σε κάθε ευκαιρία.

Μία δόθηκε, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", όταν λίγο μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού ο Καζίμ βρέθηκε ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας της Nova για να κάνει δηλώσεις. Μαζί του η μεταφράστρια του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να μην… αφήσει ήσυχο τον Τούρκο μέσο.

Πριν αρχίσει τις δηλώσεις, ο Αμπντούν άρχισε να τον πειράζει και οι δυο τους γέλαγαν σαν παιδιά. Μετά από λίγο, για τις ανάγκες του… ρεπορτάζ, η κατάσταση έδειξε να σοβαρεύει. Ο Αλγερινός σταμάτησε, ο Καζίμ άρχισε να μιλάει και να λέει πόσο όμορφα νιώθει στον Ολυμπιακό και πως θέλει να μείνει.

Κάπου εκεί ο Αμπντούν δεν συγκρατήθηκε άλλο. Αρχισε να χαϊδεύει το κεφάλι του Καζίμ και στη συνέχεια να περνάει το χέρι του πίσω από τα αυτιά του, πειράζοντάς τον. Ολοι ξέσπασαν σε γέλια, πριν τελικά… πειστεί ο Αλγερινός να αποχωρήσει μπας και γίνει η συνέντευξη.

Οσο για τις ατάκες που, τελικά, κατάφερε να πει ο Καζίμ:

«Νιώθω πολύ όμορφα. Είμαστε χαρούμενοι για τον τίτλο. Θέλω να μείνω στην ομάδα, μπορώ να σκεφτώ το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα είναι τι θέλουν ο πρόεδρος και ο προπονητής. Μέχρι τότε, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί πρέπει να πάρουμε το νταμπλ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :