Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Χαμόγελα και μεγάλη ικανοποίηση ήταν το κύριο στοιχείο στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, η οποία έγινε πραγματοποιήθηκε πολύ καλό κλίμα.

«Το μυαλό μας είναι στραμμένο μόνο στον ΟΦΗ», τονίζουν όλοι στο λιμάνι.

Χωρίς να προκύψει κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα κύλησε η προπόνηση των ερυθρόλευκων. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και οι παίκτες του ήταν πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του τίτλου με τα συγχαρητήρια να κυριαρχούν στο Ρέντη.

Όλοι έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη στο Γεντί Κουλέ. Ο στόχος είναι μια καλή εμφάνιση και φυσικά η νίκη που θα δώσει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Οι άνθρωποι της ομάδας από μέρους τους υπογράμμιζαν...

«Το μυαλό μας είναι στραμμένο μόνο στον ΟΦΗ. Αυτό μας απασχολεί τώρα. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να νικήσουμε και να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (10 π.μ.) και στη συνέχεια θα γνωστοποιηθεί η αποστολή, Αμέσως μετά η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :