Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ενθουσιασμένος όπως είναι φυσικό, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά και το ματς που εκκρεμεί με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο.

Στα 34 χρόνια του, ο Όλοφ Μέλμπεργκ είναι ένας από τους βασικότερους συντελεστές της κατάκτησης του φετινού τίτλου, και εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του, δηλώνοντας αρχικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο. Είναι μια καταπληκτική σεζόν για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήμασταν καλοί και στα δύο μέτωπα και δεν δεχτήκαμε πολλά γκολ. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον ΟΦΗ και θέλουμε την πρόκριση στον τελικό».

Ενώ σχετικά με την υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, τόνισε:

«Θα δούμε. Έχουμε ακόμη χρόνο μπροστά μας. Η καλή σεζόν που κάναμε φέτος σίγουρα θα βοηθήσει για να πάρω την απόφαση μου».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :