Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΣΗΜΑΙΕΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΑΒΡΑΑΜ!


Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δέχθηκε κρούση από μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, ωστόσο ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού απάντησε αρνητικά, αφού ξεκάθαρος στόχος του είναι να παραμείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και να εξελιχθεί στον επόμενο… Τζόρτζεβιτς!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Αβραάμ δέχθηκε πρόσφατα πρόταση από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, της οποίας ο υπεύθυνος μεταγραφών έχει μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για την αξία του υψηλόσωμου αμυντικού, ωστόσο η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική καθώς διαμήνυσε πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό!

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Παπαδόπουλου αναφέρουν πως επιθυμία του είναι να παραμείνει για πολλά χρόνια στο Λιμάνι και να γίνει μια από τις "σημαίες" του συλλόγου, όπως ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Κάτι τέτοιο όμως σκέφτονται και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς ο Αβραάμ έχει δείξει πως έχει όλα τα προσόντα για να γίνει σημαία των ερυθρόλευκων για πολλά χρόνια, ενώ να θυμίσουμε πως για τον διεθνή ερυθρόλευκο έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της Ευρώπης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :