Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ... Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


O Ολυμπιακός με νίκη σήμερα κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει. Παράλληλα γίνεται η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει στην Ευρώπη! Επίσης η δεύτερη που μπαίνει στους ομίλους μετά τη Ρεάλ!

Το "sday.gr" έχει τα στοιχεία και σας τα παραθέτουμε:

Απλά μαθηματικά. Αν ο Ολυμπιακός νικήσει σήμερα στο Αγρίνιο (19:00) τότε στις 21:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίζουν τον 39ο τίτλο στην ιστορία τους. Και στου Ρέντη θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και μπορεί να μην το ξέρουν αλλά αν τα καταφέρει σήμερα το βράδυ, ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος σε όλη την Ευρώπη!

Τι εννοούμε; Οτι θα είναι η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή λίγκα. Μπορεί άλλοι σύλλογοι να έχουν μεγαλύτερες διαφορές από αυτές του Ολυμπιακού, αλλά είτε έχουν διαφορετικό σύστημα στα πρωταθλήματά τους (Σέλτικ), είτε έχουν περισσότερες αγωνιστικές (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Ενα επίτευγμα το οποίο ο Ολυμπιακός το είχε πετύχει και πέρυσι! Πρωτάθλημα σημαίνει και αυτόματη είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτήν την πρωτιά δεν θα την έχουν οι «ερυθρόλευκοι» μια και τους πρόλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» μπορεί να μην έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά η διαφορά που έχει αποκτήσει από την τέταρτη ομάδα στην Πριμέρα (η μόνη που δίνει προκριματικά) δεν καλύπτεται στις αγωνιστικές που απομένουν.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό σε σχέση με πέρυσι ήταν πως μέχρι να μπει ο Μάρτιος ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο -5 και την Πρωταπριλιά έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον τίτλο. Δεν είναι και λίγο να το καταφέρνει για δεύτερη σερί χρονιά ο Ολυμπιακός. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν λόγο παραπάνω σήμερα για τη νίκη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :