Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΕΤΡΕΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ


Δεν ξεκίνησε καλά με τις υποχρεώσεις του στα play offs ο Ολυμπιακός, αφού ηττήθηκε από τον Φοίνικα με 3-0 σετ στη Σύρο και πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη στο δεύτερο παιχνίδι (την Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη) για να ξαναπάει στο Κυκλαδίτικο νησί στις 17 Απριλίου και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Οι νταμπλούχοι της περσινής χρονιάς δεν έχουν περιθώρια για άλλα λάθη, ωστόσο όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Πετρέας:

«Σίγουρα υπάρχει πίεση, αλλά στον Ολυμπιακό αγωνιζόμαστε και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ' αυτή. Ο αγώνας της Τετάρτης είναι πλέον για μας ο αγώνας της χρονιάς γιατί πολύ απλά δεν έχουμε άλλη ευκαιρία».

Αναφορικά με τον πρώτο ημιτελικό ο διεθνής κεντρικός στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά και μέχρι το 18-14 όλα κυλούσαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει... Μετά όμως κάναμε κάποια λάθη παραπάνω κι η Σύρος γύρισε το σετ και το παιχνίδι», είπε αρχικά ενώ σχολιάζοντας το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ομάδα του δεν κέρδισε άσο, σημείωσε:

«Το σέρβις είναι θέμα ημέρας και ψυχολογίας... Δεν μετρά μόνο πόσους άσους θα πάρεις, αλλά κυρίως πόσο θα δυσκολέψεις την υποδοχή του αντιπάλου. Εμείς στην αρχή τους δημιουργήσαμε προβλήματα, όχι όμως στη συνέχεια κι αυτό ήταν ένας συνδυασμός του ότι δεν πιέζαμε πολύ ενώ κι οι υποδοχείς τους βρέθηκαν σε καλή μέρα».

Ολυμπιακός και Φοίνικας έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές φέτος κι ο Καλαματιανός βολεϊμπολίστας δεν πιστεύει ότι:

«... υπάρχουν κρυφά χαρτιά σε κάποια ομάδα. Μας ξέρουν, τους ξέρουμε, απλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε στον ψυχολογικό τομέα γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς που έρχεται πολύ γρήγορα μετά την ήττα που κάναμε. Τους έχουμε κερδίσει δύο φορές φέτος και μπορούμε να το ξανακάνουμε. Σίγουρα τα προβλήματα που έχουμε με τους τραυματισμούς επηρεάζουν και την προπόνηση, αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο και φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν υπάρχουν δικαιολογίες κι εμείς πρέπει να μπούμε μέσα αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε το στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από τον τίτλο»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :