Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Την προσεχή Πέμπτη θα αναχωρήσουν οι Νέοι του Ολυμπιακού για την Ισπανία και συγκεκριμένα για το Σαν Σεμπαστιάν, όπου θα συμμετάσχουν σε φιλικό τουρνουά.

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο τους ματς την Παρασκευή κόντρα στην Εσπανιόλ, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τη Θέλτα και την Κυριακή θα παίξουν με την Γκιπούσκοα Κονμπινάτουα. Αυτός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας των Νέων του Θρύλου για τον όμιλό τους. Ο άλλος όμιλος του τουρνουά αποτελείται από τις Βαλένθια, Οσασούνα, Γκάλαξι και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι δύο πρώτοι των ομίλων θα παίξουν στον μεγάλο τελικό τη Δευτέρα, ενώ την ίδια ημέρα θα αγωνιστούν οι δεύτεροι των ομίλων για τις θέσεις 3-4.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων θα επιστρέψει τη Μεγάλη Τρίτη.

Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι γεννηθείς το 1994, αλλά και τρεις παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1993 και πιθανότατα αυτοί θα είναι οι Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης και Δημήτρης Διαμαντάκος.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :