Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΦΕΪΣΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος αναμένεται να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους Φέισα και Παπάζογλου, ξεκινώντας από το ματς με την Κέρκυρα (8/4).

Στις τρεις αγωνιστικές που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να είναι και μαθηματικά πρωταθλητής για την σεζόν 2011-12, αυτά τα ματς μόνο διαδικαστικού χαρακτήρα δεν θεωρούνται από τον προπονητή του των ερυθρόλευκων.

Ο Βάσκος προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν αρκετά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, όπως ήδη έχουμε αναφέρει και σε αυτούς ανήκουν και οι Παπάζογλου - Φέισα, τους οποίους θέλει να δει αγωνιζόμενους ο Βαλβέρδε έστω και τώρα, στο τέλος της χρονιάς.

Ο Έλληνας αμυντικός δούλεψε πολύ στο Ρέντη όλο αυτό το διάστημα και παρουσίασε βελτίωση σε τομείς του παιχνιδιού που υστερούσε, με τον Βάσκο να είχε πολλές φορές ιδιαίτερη συνομιλία με τον παίκτη του και να του εξηγεί τι ακριβώς ζητά από εκείνον στο γήπεδο.

Ο νεαρός στόπερ έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και ο Βαλβέρδε θα τον ανταμείψει δίνοντας του φανέλα βασικού στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πάντως, είχε τετ - α - τετ και με τον Φέισα μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, αφού η εκτίμηση του "Τσινγκούρι" στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Σέρβου μέσου είναι δεδομένη και είναι το πλέον πιθανό να τον ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα κόντρα στην Κέρκυρα (8/4).

Ο Φέισα προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς το τελευταίο δίμηνο, δεν έχει καμία ενόχληση στο γόνατο του και περιμένει να πάρει τις ευκαιρίες του. Από την πλευρά του ο Βαλβέρδε δεν ήθελε να πιέσει τον ποδοσφαιριστή αλλά τώρα θεωρεί πως είναι έτοιμος για να αγωνιστεί σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ενός παιχνιδιού.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :