Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΝΕΟΦΥΤΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ


Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου μίλησε για τα play offs της Α1 βόλεϊ Ανδρών και τα κρίσιμα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Νεόφυτος ανέφερε σχετικά με το αυριανό παιχνίδι:

«Εγώ δεν πιστεύω στις προϊστορίες και τις παραδόσεις, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αγώνες play offs, αφού πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια. Άλλος ήταν ο Ολυμπιακός του πρώτου γύρου, άλλος ήταν ο Φοίνικας κι οι αγώνες που ξεκινούν από αύριο είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Είναι ένα νέο πρωτάθλημα με διαφορετικά δεδομένα, απλά εμείς επαναλαμβάνω θα είμαστε πιο απελευθερωμένοι.

Εμείς κάναμε μια φοβερή πορεία στην κανονική περίοδο και βρεθήκαμε στη δεύτερη θέση, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Κρατήσαμε την έδρα μας και μικρύναμε την απόσταση που μας χωρίζει από το λογικό φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτή τη σειρά των αγώνων, θέλουμε όμως να παίξουμε καλό βόλεϊ για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και το άγχος θα το έχει ο Ολυμπιακός».

Για τα συν και τα πλην των δύο μονομάχων:

«Παρόλο που έχει αποδειχθεί ότι οι έδρες δεν μετρούν ιδιαίτερα στα play offs, θεωρώ ότι το δικό μας πλεονέκτημα είναι η έδρα μας. Για μας ο κόσμος της Σύρου είναι ένα μεγάλο όπλο ενώ σίγουρα υπάρχει σε όλη την ομάδα τρομερή θέληση αφού είμαστε πρωτάρηδες σε ημιτελικούς πρωταθλήματος.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα φτιαγμένη για τέτοια ματς, έχει την εμπειρία από μεγάλους αγώνες, έχει όμως και το άγχος γιατί αν τυχόν αποκλειστεί, η χρονιά θα είναι εντελώς αποτυχημένη».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :