Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟ...


Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό και βρίσκονται ήδη στους τόπους που έχουν επιλέξει για να ξεκουραστούν! Όχι όλοι όμως! Ο Μέλμπεργκ, δεν έφυγε, έμεινε στην Ελλάδα και μάλιστα πήγε στο Ρέντη, για να προπονηθεί.

Ο "βράχος" του Θρύλου αποθεώθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα, αφού ήταν από τους καλύτερους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναγνωρίζει το πάθος που βγάζει σε κάθε παιχνίδι και του δείχνει με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του! α

Φυσικά και θα μπορούσε να μην πάει στο Ρέντη για προπόνηση, αυτός όμως πήγε και έκανε αυτό που κάνει κάθε μέρα, ώστε να μην χάσει τη φόρμα του και ακολούθησε το πρόγραμμά του, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα...

Ο Μέλμπεργκ είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Για αυτό και μόνο η παρουσία του στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο αγαπά τον Ολυμπιακό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :