Τρίτη 10 Απριλίου 2012

«ΓΕΛΑΝΕ» ΓΙΑ ΣΙΜΑΟ, ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Με το ... απαραίτητο χιούμορ υποδέχθηκαν στον επίσημο Ολυμπιακό τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους πρωταθλητές να έχουν προσεγγίσει τον Μοζαμβικανό μέσου του ΠΟΑ, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ!

Οι άνθρωποι το Ολυμπιακού, με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, εξέφραζαν την έκπληξή τους για τον Μοζαμβικό μέσο των "πράσινων", ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Βόλφσμπουργκ του Φέλιξ Μάγκτα...

Επίσης οι ιθύνοντες της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κατέστησαν σαφές ότι το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπριζ για τον Χοσέ Χολέμπας αλλά και για όσα αναφέρθηκαν για τον Σιμάο σε μερίδα του Τύπου...

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι που να ισχύει από όσα δημοσιεύτηκαν»διαψεύδοντας τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και για τις δύο περιπτώσεις.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :